Web Analytics

ARGEȘ: A intrat cu mașina într-un cap de pod!

de | 8.09.2020 08:42 | Actualitate

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață pe raza localității argeșene Schitu Golești, unde un bărbat a pierdut controlul volanului și a intrat intr-un cap de pod.

În urma impactului au rezultat două victime. La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare dar și două echipaje SMURD.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat de 26 de ani, din Stâlpeni, care conducea un autoturism pe DN 73, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un podeț, după care s-a răsturnat.
În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere și nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din eveniment, a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului și vătămare corporală grava a pasagerului din dreapta față, un bărbat de 27 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, fiind preluat în comă.
Ambii au fost transportați la o unitate medicală.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole