Web Analytics
scris duminică, 06.10.2024

Argeș. A furat un telefon din căruciorul de cumpărături și s-a trezit cu jandarmii la poartă

Argeș. A furat un telefon din căruciorul de cumpărături și s-a trezit cu jandarmii la poartă

În data de 1 octombrie, în timp ce era într-un magazin din Curtea de Argeș, o femeie de 49 de ani, din Băiculești, a „poftit” la telefonul altei persoane. Mobilul era lăsat la vedere, într-un cărucior de cumpărături. Proprietarul s-a trezit fără telefon și a anunțat poliția. Inițial, autoarea furtului era necunoscută, dar anchetatorii au găsit-o într-un final.

Citește și Nereguli la o expoziție de câini din Costești. S-au ales cu dosar penal

În ziua de 3 octombrie a.c., polițiștii din Curtea de Argeș au continuat cercetările în dosarul penal întocmit pentru furt calificat și, în baza autorizării instanței, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, au făcut percheziții în Băiculești, la două imobile utilizate de persoana bănuită. Acolo au descoperit mai multe mijloace de probă, dar și telefonul căutat.


În aceeași zi, după administrarea probatoriului, femeia de 49 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...