Web Analytics
scris miercuri, 11.08.2021

Argeș: 55 de sancțiuni contravenționale aplicate pentru viteză în numai două ore

În ziua de 11 august, în intervalul orar 07.00-09.00, pe raza întregului județ, poliţiştii argeșeni au desfășurat acțiuni, în sistem integrat, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Argeș: 55 de sancțiuni contravenționale aplicate pentru viteză în numai două ore

Acțiunile au avut scop preventiv, iar în cele două ore, polițiștii din cadrul structurilor rutiere, ordine publică și transporturi au verificat modul de respectare a normelor rutiere, a transportului de marfă și de material lemnos.

 

Citește și Meniu ca de nuntă, la parastasul de 40 de zile al fostului procuror Bălăşoiu

 

În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat aproape 100 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 27.000 de lei, dintre care, 55 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză și a fost constatată o infracțiune de conducere sub influența alcoolului.

Au fost reținute 13 permise de conducere, astfel: trei pentru consumul de alcool, șapte pentru nerespectarea regimului legal de viteză, două pentru depășiri neregulamentare și unul pentru neoprirea la semnalul polițiștilor. De asemenea, a fost retras și un certificat de înmatriculare.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită