Web Analytics

Argeș: 160 sancţiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală

de | 12.11.2020 17:37 | Actualitate

 

Aproape 250 de efective de poliție şi poliţie locală s-au aflat la datorie, în ultimele 24 de ore, pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate, restaurante, terase dar şi în mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19.

40 de acțiuni punctuale au fost desfăşurate în ziua precedentă, (din care 37 de acțiuni independente ale polițiștilor, două acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai I.S.U. Argeș și polițişti locali), fiind verificate 69 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru, precum și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Citește și

https://Viorel Tudose, sponsor FC Argeş: ”Victoria CFR-ului este 75% meritul lui Dan Petrescu şi al presiunii puse pe întreaga conducere”

 

De asemenea, 329 de autovehicule au fost verificate, din care 150 mijloace de transport în comun. Totodată, din totalul celor 1.824 de persoane verificate, un număr de 1.450 de persoane au fost controlate cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Citește și

https://Piteşteanul Eduard Şerban, bronz la CE de judo pentru juniori

 

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 171 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 21.000 de lei. Dintre acestea, 160 de sancţiuni, în valoare de 18.000 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală, o sancţiune, în valoare de 1.000 de lei, a fost aplicată, ca urmare a nerespectării măsurii izolării, iar 10 sancțiuni, în valoare de 2.000 de lei, au fost aplicate persoanelor identificate că nu au respectat interdicțiile privind deplasarea/libera circulație (în intervalul orar 23.00-05.00).

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii