Web Analytics

Arest preventiv de 30 de zile pentru bărbatul care și-a ucis mama în bătaie

de | 12.10.2017 16:05 | Actualitate

arest preventiv
După sângeroasa faptă de ieri, joi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş l-au dus joi în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pe  Nicolae Ilie (40 de ani) bărbatul care a omorât-o cu pumnii şi picioarele pe cea care i-a dat viaţă. Cercetările continuă cu ucigaşul în arest. Cel mai probabil bărbatul va fi scos de sub incidenţă penală, din cauza problemelor sale pihice.

 Reamintim că miercuri, după o ceartă cu mama sa, în vârstă de 83 de ani, bărbatul a bătut-o cu bestialitate pe cea care i-a dat viaţă. 

 
 A lăsat-o pe bătrână să agonizeze şi a dat fuga la un magazin din sat. A încercat să fure un suc şi a fost prins de paznicul Primăriei, care a sezizat  că alături se întâmplă ceva. 
 
Când l-a văzut plin de sânge, angajatul Primăriei a alertat Poliţia.  Oamenii legii au găsit-o moartă pe Gheorghiţa Ilie. Ucigaşul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, iar la audieri a declarat că demonii l-au ispitit, însă le-a spus anchetatorilor că regretă că şi-a omorât mama

 Foto: Gorjeanul

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii