Web Analytics

Arefu: A părăsit partea carosabilă și a ajuns cu mașina în albia pârâului Capra

de | 2.08.2020 19:38 | Actualitate

 

În după amiaza acestei zile în localitatea Arefu a avut loc un accident rutier soldat cu victime. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 51 de ani, din Băiculești, care conducea un autoturism pe DN 7C, din direcția Bâlea Lac către Baraj Vidraru, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, posibil pe fondul oboselii, ieșind în afara părții carosabile și ajungând în albia pârâului Capra.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerei dreapta față, care a fost transportată la o unitate medicală cu diagnostic preliminar de fractură membru inferior drept.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Bărbatul a ieșit pe cont propriu din autoturism însă femeia nu a reușit. Echipajul SMURD de la Cota 2000 a intervenit rapid și a reușit să extragă femeia, ulterior a ajuns un alt echipaj SMURD care a preluat bărbatul.

Femeia cu vârsta de 48 de ani a suferit un traumatism toracic și o fractură deschisă la membrul inferior drept, iar bărbatul de 51 ani, care era și șoferul autoturismului, prezenta un traumatism cranio-cerebral cu plagă și o altă plagă la nivelul membrului superior stâng.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii