Web Analytics

Araxi Negoşanu, director interimar la Centrul Cultural Județean Argeş

de | 28.04.2017 13:03 | Actualitate

araxy negosanu

Vineri, la noul sediu al Centrului Cultural Județean (fostul Cinema Lumina din Pitești) președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și vicepreședinta Simona Brătulescu au avut o întâlnire cu angajații și colaboratorii instituției de cultură nou create.
Conducerea Consiliului Județean Argeș le-a prezentat acestora obiectivele pe care le are de îndeplinit Centrul Cultural Județean Argeș, promovarea culturii argeșene, dar mai ales descoperirea și susținerea tinerelor talente din județul Argeș reprezentând prioritățile în activitatea Centrului.

S-a stabilit că până la organizarea concursului pentru funcția de director al Centrului Cultural Județean Argeș, Araxy Negoșanu va ocupa funcția de director interimar. Araxy Negoșanu a lucrat ca jurist în cadrul Teatrului Davila,  iar în ultimele luni a ocupat funcţia de manager în cadrul instituţiei.

Președintele Consiliului Județean Argeș a adresat o invitație către directorii de case de cultură și cămine culturale de pe teritoriul județului Argeș, pentru marți, 2 mai a.c., ora 10.00, la Sala Mare a C.J. Argeș, în vederea unei întâlniri informale și de coordonare a activităților cultural-artistice ale acestor instituții cu conducerea noului Centru Cultural Județean Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole