Web Analytics
scris joi, 29.08.2024

Aplicația care te poate ajuta să afli când se ia gunoiul de pe strada ta

Se descarcă aplicația ARA , se instalează, se setează localitatea în care te afli și apoi vei primi o notificare din timp pentru a putea pregăti pubela pentru colectarea deșeurilor. Vei, de asemenea, informat în legătură cu tipul deșeurilor ce urmează a fi colectate sau dacă apare o modificare în programul de colectare.

Aplicația care te poate ajuta să afli când se ia gunoiul de pe strada ta

Citește și Reciclare cu sincope la Câmpulung

Dezvoltatorii mai anunță că sunt disponibile și alte funcții utile, inclusiv un ghid de separare a deșeurilor în vederea reciclării acestora. Se mai poate pune inclusiv un reminder cu o zi înainte de ridicarea deșeurilor, se poate solicita o pubelă nouă sau se poate realiza o comunicare directă prin intermediul aplicației, cu operatorul de salubritate. ARA este disponibilă acum și în județul Argeș, în 42 de localități, acolo unde operator este societatea Salubris S.A.

Citește și Droguri impregnate în corespondenţă şi apoi trimise la Penitenciarul Mioveni

Este vorba despre Albota, Bascov, Băbana, Bălilești, Beleți-Negrești, Bogați, Boțești, Bradu, Budeasa, Călinești, Căteasca, Ciomăgești, Cocu,Coșești, Cotmeana, Cuca, Davidești, Dârmănești, Dobrești, Drăganu, Hârtiești, Leordeni, Mălureni, Mărăcineni, Merișani, Micești, Mihăești, Mioveni, Morărești, Moșoaia, Oarja, Poiana Lacului, Priboieni, Rătești, Săpata, Stâlpeni, Ștefănești, Țițești, Topoloveni, Uda, Vedea, Vulturești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...