Web Analytics
scris duminică, 13.10.2024

Aplicația care permite internet gratuit peste tot în Uniunea Europeană

Inițiativa WiFi4EU oferă conectivitate Wi-Fi gratuită în spațiile publice din întreaga Europă, anunţă Comisia Europeană. Noua aplicație este concepută pentru ca cetăţenilor să le fie mai uşor să găsească reţele hotspot. 

Aplicația care permite internet gratuit peste tot în Uniunea Europeană

Cu aplicația WiFi4EU, europenii pot accesa Wi-Fi de mare viteză și fiabil în mii de locații din întreaga Europă. Indiferent dacă călătorești pentru muncă, în vacanță sau pur și simplu în orașul tău local, aplicația WiFi4EU te va ajuta să te bucuri de acces la internet oriunde te duci, fără povara taxelor pentru internet.

Citește și: Raluca Turcan despre Elena Lasconi: Se dovedeşte, pe zi ce trece, incompatibilă cu cea mai înaltă funcţie în stat

Aplicaţia localizează hotspot-urile WiFi4EU disponibile în apropierea oamenilor utilizând interfața intuitivă pentru hărți. Peste 93.000 de hotspot-uri sunt disponibile în aplicaţie, care asigură o experiență online privată, fără urmărire sau colectare de date. Aplicația este disponibilă pentru iOS și Android. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...