Web Analytics

Apel către pseudopoliticieni: ia mai lăsaţi-l în pace pe prefectul Soare!

de | 13.02.2020 13:38 | Actualitate, Opinii

Mă uit și mă crucesc când văd cum e atacat noul prefect Emanuel Soare la doar câteva zile după ce a fost numit în funcție. Mă crucesc când văd pseudopoliticieni din PSD și chiar colegi de-ai săi din PNL cum comentează și se tot agață de faptul că Emanuel Soare nu are experiență în administrație publică. Da, nu are. Și ce dacă? Voi cei care criticați, deși aveți mai mulți ani sau chiar 20 de ani în administrație și politică, nu aveți un limbaj adecvat, nu ați făcut nimic pentru Argeș, v-ați specializat doar în critici goale și în zero fapte. Da, Emanuel Soare nu are experiență în administrație publică, dar are o carieră foarte solidă în spate. Are un CV fără cusur, are un altfel de limbaj și mod de a dialoga. Cine ați fi vrut să fie prefect? Un patron de magazin? Un navetist politic? Un politruc? De ce să nu dăm o șansă și unui altfel de politician, departe de toată cloaca asta politică ce a făcut în ultimele trei decenii mai mult rău decât bine Argeșului. De ce să nu încercăm și altceva? Da, prefectul Emanuel Soare e la început. Poate că nu va da rezultatele așteptate. Sau poate că da. Însă ar fi o stupizenie și o notă de superficialitate acută să tragem linie și să îi dăm notă lui Emanuel Soare după nici o săptămână de mandat.
Mă uit și mă crucesc când văd declarațiile deputatului-navetist Nicolae Georgescu, cel care vine în Argeș doar la conferințe de presă și inaugurări. Nicolae Georgescu spune că e imoral faptul că Emanuel Soare a trebuit să devină mai întâi funcționar public pentru a putea fi numit prefect. Nu e imoral, e legal și atât. Și apropo de imoralitate, domnule Georgescu, nu e mai degrabă imoral faptul că dumneavoastră ați trecut de la PDL la PSD, apoi la Pro România și din nou la PSD? Vă era teamă că vă pierdeți beneficiile, nu? Domnule Georgescu, ce ați făcut concret pentru Argeș din 2016 și până acum? Mă uitam zilele trecute pe site-ul Camerei Deputaților legat de activitatea dumneavoastră. Și am văzut că ultima întrebare/interpelare e tocmai din aprilie 2019. Iar ultima declarație în plen a fost în martie 2019. Sunteți inactiv în Parlament, dar guraliv la conferințe de presă când e vorba să îi criticați pe alții.
Și nu sunteți singurul social-democrat pus cu atacurile pe Emanuel Soare. E o dovadă că și dumneavoastră și colegii dumneavoastră v-ați obișnuit cu sistemul ăsta politico-administrativ plin de bube și defecte, sistemul ăsta unde nu contează valoarea, ci afilierea politică. E timpul pentru altceva. E timpul pentru alți oameni. Iar Emanuel Soare poate fi unul dintre ei. E timpul pentru altă clasă politică pentru Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. ” pseudopoliticieni ” … ce/cata tampenie ! Sa nu zici c-ai vrea si scutire de taxe, precum imputitu’ banciu !