Web Analytics
scris joi, 12.09.2024

Anul şcolar a început pentru elevii comunei Bârla în condiţii deosebite

Anul școlar 2024-2025 a început pentru elevii comunei Bârla în condiții deosebite. Școlile aflate pe raza localității au beneficiat de dotări cu mobilier și echipamente IT noi, în fiecare sală de clasă. Este vorba de un proiect cu fonduri europene prin PNRR, Componenta C15.

Anul şcolar a început pentru elevii comunei Bârla în condiţii deosebite

Preșcolarii, elevii și cadrele didactice au parte așadar, începând din acest an școlar, de tehnică modernă de lucru și mobilier nou în sălile de clasă, investiții primordiale pentru un mediu educațional performant. 19 săli de clasă au fost dotate, însă proiectul asigură dotări și pentru sala de sport și biblioteca școlară. În plus, în toate școlile și grădinițele din comună s-a făcut curățenie și spațiile de învățare au fost igienizate.
”Cu prilejul acestui început de an școlar, urez tuturor elevilor și cadrelor didactice mult succes în activitatea didactică! Le doresc elevilor să obțină rezultate pe măsura muncii și seriozității lor, iar profesorilor să nu renunțe la a insufla elevilor dragostea pentru cunoaștere, valori și idealuri înalte. Părinților le recomand să fie cât mai implicați în viața elevilor și a școlii”, a declarat Gheorghe Voicu, primarul comunei Bârla.

Citește și Ion Mînzînă a semnat contractul pentru modernizarea DJ 659, unul dintre cele mai lungi drumuri judeţene din Argeş

Citește și Școală din containere modulare în Argeș, la Mălureni. „204 copii din Tufanu vor învăța la ei în sat!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...