Web Analytics

Antena Pitești va emite pe licența și spațiul de emisie al postului Antena 3 București

de | 3.04.2019 21:42 | Actualitate

„În martie 1996, Piteștiul avea privilegiul de a cunoaște a doua redacție profesionistă a stațiilor locale Antena 1.
Sunt 23 de ani în care Antena 1 Pitești a fost și rămâne reper al jurnalismului responsabil, implicată în viața comunității, mereu aproape de subiectele și temele majore ale argeșenilor, cu informații complementare presei naționale.
Mulțumim telespectatorilor noștri pentru fidelitate și încredere, mediului public pentru colaborare!
Cu aceeași responsabilitate și încredere în misiunea noastră socială, vă anunțăm că în curând postul nostru local regional din Pitești va emite pe licența și spațiul de emisie al Antena 3 București. Antena 1 este cel mai valoros post național generalist, cu informație și divertisment, dar noi la Pitești suntem un post de știri și dezbateri pe actualitate, social dar și cultural, așa încât proiectul celor 23 de ani de jurnalism sub sigla Antena merge mai departe în grila cea mai adecvată – Antena 3.
Grila de emisie locală este cea cu care privitorii noștri sunt obișnuiți, dimineața de la 7.00 la 8.00 cu morning news show și după-amiaza de la 15.00 la 16.00 cu dezbateri și știri, de luni până vineri, și de la 10.00 la 13.00, sâmbăta și duminica.
Aceeași echipă, pe care o cunoașteți vă așteaptă cu știri și emisiuni la Antena 3 Pitești!
Mulțumim de asemenea colegilor din presă pentru susținere și mediatizare a noului nostru proiect în Argeș: Antena 3 Pitești”

Cu considerație și prietenie,
Echipa Antena 3 Pitești

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii