Anonymous îl anunță pe Vladimir Putin că va continua atacurile cibernetice asupra Guvernului rus

de | 27.02.2022 11:43 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Hackerii de la Anonymous anunță că cele ”câteva site-uri doborâte” de până acum zn Rusia sunt doar începutul. ”Domnule Putin, te vei confrunta cu atacuri cibernetice fără precedent din toate colţurile lumii”, au transmis hackerii liderului de la Kremlin.

Citește și: Administrator de firmă trimis în judecată pentru evaziune fiscală. Prejudiciu de peste 900 de mii de lei

”Vom continua atacurile împotriva guvernului rus până când acesta va respecta drepturile fundamentale ale omului pe care toată lumea le merită”, au postat, duminică dimineaţă, pe Twtter, hackerii Anonymous. 

Aceştia au postat şi un mesaj video pentru preşedintele rus, Vladimir Putin.”Invadarea Ucrainei arată că regimul pe care-l conduci nu are respect faţă de drepturile omului”, au transmis hackerii, avertizând că manifestaţiile de protest faţă de acţiunile preşedintelui rus se vor amplifica.  

Citește și: A intrat în vigoare noul Cod Rutier

”Domnule Putin, te vei confrunta cu atacuri cibernetice fără precedent din toate colţurile lumii. Membrii Anonymous au declarat război cibernetic regimului tău agresiv”, au mai transmis hackerii. Aceştia fac referire la atacarea a numeroase site-uri guvernamentale ruseşti. ”Câteva site-uri doborâte este doar începutul, curând vei cunoaşte mânia deplină a hackerilor lumii. Mulţi dintre ei, cei mai probabil, sunt rezidenţi ai ţării tale. Secretele tale s-ar putea să nu mai fie în siguranţă”, au mai adăugat hackerii.  

Acest articol este despre: atac,atacuri,razboi,rusia,ucraina

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Incendiu în Pitești, la o baracă de lângă calea ferată
Incendiu în Pitești, la o baracă de lângă calea ferată

Un incendiu a izbucnit, marți, la o baracă din Pitești, aflată lângă trecerea la nivel de cale ferată din zona CNCD. În construcția dezafectată, cu suprafața de aproximativ 10 mp, mai stăteau persoane fără adăpost. Focul s-a manifestat generalizat și nu au fost...

145 de școli din Argeș nu au pază și nici sisteme de supraveghere
145 de școli din Argeș nu au pază și nici sisteme de supraveghere

Din 500 unități de învățământ preuniversitar din Argeș, 145 nu au pază și nici sisteme de supraveghere. Prefectul Radu Perianu a declarat că este „un lucru extrem de îngrijorător”. Din cele 500, doar 82 sunt asigurate cu pază umană, 61 cu sisteme de supraveghere video...