Web Analytics

Anna Lesko, Dorian Popa şi Niculina Stoican, concerte de excepţie de Ziua Comunei Bradu

de | 30.05.2018 16:39 | Politica si Administratie

4 bradu01Pe 25 şi 26 mai a avut loc cea de-a X-a ediţie a Zilelor Comunei Bradu. Primarul Dan Stroe şi echipa sa au reuşit să facă din nou din acest eveniment o sărbătoare specială, la care au participat mii de oameni şi numeroşi oficiali.

4 bradu02Sâmbătă seara, pe scena din incinta Bazei Sportive au urcat artişti îndrăgiţi precum Emilia Ghinescu, Niculina Stoican, Emilia Dorobanţu, Cristina Voicu, Elena Ionescu (Mandinga), Speak şi Libelula, Anna Lesko şi Dorian Popa. Evenimentul a fost prezentat de Ilinca Vandici şi s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.
Primarul Dan Stroe a premiat și fidelitatea în dragoste. Astfel, au fost premiate 17 cupluri din comună care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă. Și oficialitățile județului au primit plachete de Excelență pentru buna colaborare și pentru sprijinul pe care l-au oferit comunei Bradu ori de câte ori a fost nevoie.
Tot cu ocazia Zilelor Comunei Bradu au fost comemorați și eroii căzuți pe câmpurile de luptă și s-a aprins simbolic Flacăra Centenarului Marii Uniri. Urmașii celor care s-au jertfit pentru libertatea țării au primit diplome centenare, în semn de recunoștință și apreciere pentru strămoșii lor care au căzut la datorie. O dovadă elocventă că Primăria Bradu nu își uită eroii.
”Țin să le transmit «La mulți ani!» locuitorilor comunei Bradu, le mulțumesc pentru că mi-au fost și îmi sunt alături și să aibă încredere în mine, că tot ceea ce fac eu fac pentru ei și pentru comunitate. Mă bucur că artiștii care au evoluat pe scenă au fost pe gustul tuturor și că brădenii s-au bucurat de o zi frumoasă, încheiată cu un spectaculos foc de artificii”, a spus primarul comunei Bradu, Dan Stroe.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii