Angajaţii Uzinei Dacia Mioveni au fost notificați cu privire la programul de lucru în perioada 20 – 23 decembrie

de | 19.12.2021 09:43 | Actualitate, Economie, Home

Angajații uzinei Automobile Dacia Mioveni au fost notificați cu privire la programul de lucru în perioada 20 – 23 decembrie, înaintea zilelor libere de sărbători.

Uzina vehicule Dacia (UVD) își va desfășura activitatea în program normal (în 3 echipe).
Uzina Mecanică și șasiuri Dacia (UMCD) își va desfășura activitatea în program normal în 3 echipe, cu următoarele excepții: – Asamblaj cutii de viteze TL – activitate întreruptă în zilele de 22 și 23 decembrie; – uzinaj cutii de viteze TL (pinionerie și aluminiu) – activitate întreruptă în zilele de 22 și 23 decembrie.
DLRo își va adapta programul de lucru și numărul de personal în funcție de programul de lucru al UVD și UMCD și de nevoile clienților externi.

Personalul care va rămâne la domiciliu va fi plătit cu 85 la sută și tichet de masă, după cum se arată într-o notă semnată de Administrația de la automobile Dacia și sindicatul autoturisme Dacia.
Totodată, angajații de la Dacia au fost informați și asupra programului de reluarea activității în 2022. Uzina vehicule Dacia își va relua activitatea astfel: – presaj – 3 ianuarie, conform unui program care va fi comunicat pe linie ierarhică; – caroserie – 10 și 11 ianuarie cu o echipă și 12 ianuarie cu trei echipe; – montaj – 12 ianuarie cu trei echipe (între 3 și 11 ianuarie se va derula programul de formare a unui număr de 900 de persoane pe vehiculele electrice).

CITEŞTE ŞI: De ce nu va fi gata anul acesta drumul expres Craiova – Pitești

Uzina mecanică și șasiuri Dacia își va relua activitatea astfel – turnătorie și presaj – 3 ianuarie; – Uzina și sudură pentru clienții externi – 4 ianuarie; – asamblaje – 5 ianuarie; – șasiuri-sudură – 10 ianuarie; – sincroane – 12 ianuarie. DLRo își va adapta programul de redemaraj și numărul de personal în funcție de programul celor două uzine, UVD și UMCD.
La uzina Dacia nu se va lucra în nicio zi de sambătă până la finalul acestui an și nici în ianuarie 2022.

Acest articol este despre: angajati,dacia,libere,lucru,program,sarbatori,uzina,zile

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed