Web Analytics

Angajații din mediul privat se pot vaccina la locul de muncă

de | 22.04.2021 09:06 | Actualitate, Politica si Administratie

Afirmația a fost făcută de premierul Florin Cîţu, în urma unei întâlniri pe care a avut-o ieri cu reprezentanții oamenilor de afaceri. Vaccinarea angajaților la locul de muncă se va face cu avizul DSP, menţionând că vor avea acces şi membrii familiilor acestora.

„Am avut două întâlniri foarte importante în ceea ce priveşte campania de vaccinare. De astăzi am schimbat câteva lucruri, în special modalitatea în care angajaţii din companiile private se pot vaccina la locul de muncă, cu ajutorul operatorilor economici şi după ce sunt avizaţi de DSP. Am vorbit săptămâna trecută cu cei de la DSP şi am spus să susţină acest demers cu toate eforturile. M-am întâlnit cu reprezentanţii organizaţiilor oamenilor de afaceri, camerelor de comerţ, Consiliul IMM-urilor, Horeca, CDR, producătorii de medicamente, dar și – foarte important – cu ONG-urile şi asociaţiile pacienţilor. Avem nevoie ca această campanie de vaccinare să fie extinsă”, a declarat premierul Cîţu.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Astăzi se reuneşte Comitetul interministerial pentru revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie 2021

 

 

 

El a adăugat că în aceste centre vor avea acces şi membrii familiilor angajaţilor.
„Revenind la campania de vaccinare a angajaţilor din companii, un lucru în plus, vor acces şi membrii familiilor. În acele comunităţi unde nu există centre de vaccinare, dar există acest centru de vaccinare al companiilor respective, cei din comunitate vor putea să se vaccineze. Vom avea grijă ca logistica să permită acest lucru”, a mai precizat premierul.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii