Web Analytics

A MURIT TATĂL OMULUI DE AFACERI ARGEȘEAN GHEORGHE DOLOFAN

de | 3.04.2021 16:48 | Actualitate, Economie

Familia Dolofan este în doliu! Tarăl omului de afaceri Gheorghe Dolofan s-a stins din viață. Bărbatul a murit la vârsta de 94 de ani. Trupul neînsuflețit al defunctului va fi depus duminică, 4 aprilie, la capela Bisericii Sfântul Dumitru din cartierul piteștean Găvana.

 

 

CITEȘTE ȘI: COVID-19 în Argeș / Situația epidemiologică – Câte decese și câte cazuri noi s-au înregistrat de la ultima raportare

 

## Ce mesaj de condoleanțe au transmis reprezentanții companiei Dolo Trans Olimp: 

 

”Angajații companiei Dolo Trans Olimp deplâng trecerea în neființă a celui mai îngăduitor om de afaceri, un partener de încredere și un familist exemplar, senior Gheorghe Dolofan, un model de profesionalism și o personalitate aparte care a ajutat la creșterea și dezvoltatea a ceea ce vedem astăzi în piața transportului internațional de mărfuri.

În aceste momente de adâncă tristețe, transmitem familiei îndoliate și tuturor celor apropiați sufletului său, întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe.”, este mesajul de condoleanțe transmis de către reprezentanții societății Dolo Trans Olimp.

 

CITEȘTE ȘI: FINANȚELE PUBLICE ARGEȘ: „Toţi contribuabilii pot conecta aparatele de marcat electronice fiscale la sistemul ANAF”

 

Pe această cale, echipa Jurnal de Argeș dorește să transmită sincere condoleanțe familiei îndoliate și putere pentru a trece prin această grea încercare. Dumnezeu să-i dea odihna cea veșnică!”

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ce trgedie!

Ultimele articole