Web Analytics
scris joi, 27.06.2024

Angajări masive în Poliția Română. Condițiile de înscriere și probele pentru candidați

Poliția Română anunță o campanie amplă de recrutare, punând la dispoziție peste 1.000 de posturi disponibile pentru cei interesați să se alăture forțelor de ordine. Odată cu lansarea noilor recurtăro există posibilități de avansare din corpul agenților în corpul ofițerilor, precum și de încadrare directă din surse externe.

Angajări masive în Poliția Română. Condițiile de înscriere și probele pentru candidați

Citește și: 60 de români blocați în Grecia după ce avionul a rămas fără pilot

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a lansat un concurs pentru peste o mie de posturi de ofițeri de poliție din diverse specialități. Termenul limită pentru depunerea cererilor este până la ora 16:00, pe 5 iulie 2024, oferind astfel oportunități ample pentru cei interesați să se alăture structurilor de poliție din țară în diverse roluri și responsabilități.

„Poliţia Română scoate la concurs 1.053 de posturi de ofiţeri de poliţie, dintre care 600 de posturi de trecere din corpul agenţilor în corpul ofiţerilor, precum şi 453 de posturi, prin încadrare directă, din sursă externă. Înscrierile se fac on-line, până la data de 05 iulie a.c., ora 16.00, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior, nemaiputând fi depuse documente”, a anunțat IGPR.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită