Web Analytics
scris vineri, 05.07.2024

Andrew și Tristan Tate sunt liberi să părăsească România

Instanțele românești s-au pronunțat în favoarea lui Andrew și Tristan Tate, ridicând restricțiile privind călătoriile lor în cadrul Uniunii Europene. Această decizie a instanțelor românești este o „afirmare puternică a dreptului fundamental al clienților noștri la libera circulație, un principiu fundamental al Uniunii Europene”, au transmis avocații fraților Tate. Decizia poate fi contestată de către DIICOT în 48 de ore de la comunicare.

Andrew și Tristan Tate sunt liberi să părăsească România

Avocatul lui Andrew și Tristan, Eugene Vidineac, a declarat: „Acceptăm și aplaudăm decizia de astăzi a instanței, pe care o consider o reflectare a comportamentului exemplar și a asistenței clienților mei. Andrew și Tristan sunt în continuare hotărâți să își reabiliteze numele și reputația; cu toate acestea, ei sunt recunoscători instanțelor pentru că au avut încredere în ei”. Pentru frați, care s-au confruntat cu restricții de circulație timp de aproape 2 ani, această hotărâre este o „ușurare binevenită”. Andrew și Tristan Tate pot acum să călătorească liber în întreaga UE.

Citește și: Piteștean imobilizat de polițiști după ce a condus agresiv

La aproape doi ani de cand a fost începută anchetarea fraţilor Tate, Andrew susţine, în continuare, că el a făcut un mare bine României, promovând ţara noastră peste hotare.  Mai mult, Andrew Tate, susţine că acuzatiile care i se aduc sunt false.

Andrew şi Tristan Tate, cu dublă cetăţenie, britanică şi americană, şi două tinere complice (Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel) au fost trimişi în judecată de DIICOT pe data de 20 iunie 2023, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită