Web Analytics
scris joi, 13.06.2024

Andrei Tofan, căpitan la FC Argeş: „Mi-am dat seama că am muncit prea mult aici ca să plec acum”

Întrebat despre motivele pentru care a decis să continue la FC Argeș, despre colaborarea cu președintele Dani Coman și cu antrenorul Nicolae Dică, căpitanul Andrei Tofan de la FC Argeș a declarat Jurnalului:

Andrei Tofan, căpitan la FC Argeş: „Mi-am dat seama că am muncit prea mult aici ca să plec acum”

„În primul și în primul rând am stat și m-am gândit foarte bine în ceea ce privește prelungirea contractului cu FC Argeș și mi-am dat seama că am muncit prea mult aici ca să plec acum. Adică nu era momentul ca eu să plec acum, pentru că echipa nu este într-o situație foarte bună. Nu este vorba că sunt eu Messi sau că fac eu diferența, dar am o datorie imensă față de acest club, pentru că, până la urmă, dacă acest club nu exista, eu nici nu jucam în Liga I.
Deci, acesta a fost principalul motiv pentru care am decis să continui. Al doilea motiv a fost venirea noului președinte, Dani Coman, care a avut un foarte mare aport în decizia mea de a continua la Pitești. Bineînțeles, și domnul primar Cristian Gentea și domnul Viorel Tudose, sponsorul principal, cu care tot timpul am ținut legătura, m-au sunat tot timpul, au fost persoanele care m-au influențat în luarea acestei decizii. Acestea au fost motivele care m-au făcut să rămân aici. Am semnat pe trei ani de zile, după care pot pleca, bineînțeles după ce îmi las echipa de suflet acolo unde merită și unde trebuie să fie.

Obiectivul personal, și nu numai al meu, ci al echipei, al domnului primar Cristian Gentea, al domnului Tudose, al lui Dani Coman, al tuturor, este ca echipa să ajungă cât mai repede în Liga I. Sincer vă spun, chiar am stat de vorbă cu Dani Coman, pentru că am ținut cel mai mult legătura cu el, care este un mare om, are un mare caracter, că în această nouă formulă o să vedeți că totul o să se aranjeze ca să putem facem performanță la FC Argeș.
Referitor la colaborarea cu Nicolae Dică, pot spune că în trecut, din păcate, n-am apucat să lucrez așa foarte mult cu Nic. Chiar vorbeam și le spuneam colegilor că mi-ar fi plăcut să lucrăm mai mult timp cu Nic. Uite că lumea fotbalului este mică și se pare că vom lucra din nou. Eu zic că Nic va face o treabă foarte bună aici, la FC Argeș, pentru că, în primul rând, este acasă, aici a debutat în fotbalul mare, a fost prima lui echipă și mă bucur că mai sunt oameni de acest fel care sunt acum lângă această echipă și care vor să facă performanță aici”.

Citește și Aproape 4.000 de spectatori la primul antrenament al tricolorilor, la EURO 2024 Germania

Citește și Gimnastele de la Centrul Cultural Pitești au obținut premii importante la Constanța

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită