Web Analytics

Andrei Prepeliță a semnat cu FC Argeș

de | 6.09.2019 13:48 | Actualitate

 

Andrei Prepeliță, în vârstă de 33 de ani, a semnat cu gruparea alb-violetă un contract valabil până în iarnă, cu drept de prelungire, devenind astfel cel mai experimentat jucător din lotul lui FC Argeș.

Prepe a debutat pentru FC Argeș Pitești în Liga I pe 7 mai 2003 într-un meci pierdut împotriva echipei Gloria Bistrița. În 2007, s-a transferat împreună cu Ciprian Tănasă la FC Universitatea Craiova. În 2011, în contextul dezafilierii Universității Craiova, Prepeliță a semnat un contract pe patru ani cu FC Steaua București.

Pe când juca la FC Argeș, Prepeliță a fost convocat la naționala României sub 19 ani, pentru care a jucat 6 meciuri, și la cea sub 21, pentru care a jucat 18 meciuri și a marcat un gol.

A continuat să rămână în vederile naționalei mari, dar a apărut doar într-un meci de antrenament jucat între naționala mare și cea de tineret. Debutul la echipa națională a avut loc în 2014, în preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016, când a intrat în minutul 84 în locul lui Ovidiu Hoban în meciul câștigat cu 1-0 în deplasare împotriva Greciei.

Cu Steaua București a ajuns până în grupele UEFA Champions League în sezonul 2013-2014, evoluând în două meciuri în această competiție.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii