Web Analytics
scris joi, 05.09.2024

Andrei Prepeliță a plecat de la Gloria Buzău! Cine e favorit să-l înlocuiască

Andrei Prepeliță (38 de ani) a părăsit postul de antrenor de la Gloria Buzău, după doar opt etape scurse din actuala ediție de campionat.

Andrei Prepeliță a plecat de la Gloria Buzău! Cine e favorit să-l înlocuiască

Miercuri, la două zile după eșecul contra Unirii Slobozia 1-2, Gloria Buzău a anunțat că Andrei Prepeliță nu mai este antrenorul echipei.

„Mulţumim, Andrei Prepeliţă! Gloria Buzău a ajuns la un acord cu antrenorul principal Andrei Prepeliţă cu privire la încetarea relaţiilor contractuale. Clubul nostru îi mulţumeşte acestuia pentru munca depusă la formaţia noastră, încununată cu promovarea în SuperLigă, la finalul sezonului trecut. Îi dorim lui Andrei Prepeliţă şi staff-ului său mult succes în carieră!”, a transmis Gloria Buzău.

Citește și: FC Argeș și CS Mioveni, amicale cu U Craiova, respectiv Rapid București

Andrei Prepeliță a preluat-o pe Gloria Buzău în iunie 2023, iar în primul sezon a reușit să promoveze echipa în Superliga. În acest sezon, echipa sa a înregistrat o victorie, două remize și cinci înfrângeri. Prepeliță o lasă pe Gloria Buzău pe locul 16, ultimul, cu doar 5 puncte, iar în runda următoare va primi vizita celor de la Oțelul Galați.

Eugen Neagoe (57 de ani), antrenor liber de contract din mai, după despărțirea de divizionara secundă FC Argeș, ar putea prelua Gloria Buzău.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...