Web Analytics

Anchetă în cazul copiilor din Curtea de Argeş care s-au zgâriat la şcoală în timp ce jucau „Balena Albastră”

de | 29.03.2017 12:59 | Actualitate

foto jucator balena albastra

Poliţiştii din Argeş fac verificări în cazul celor nouă elevi din Curtea de Argeş care, săptămâna trecută, şi-au provocat zgârieturi pe braţe cu lama unei ascuţitori, pentru a stabili dacă incidentul are legătură cu jocul „Balena Albastră”.


Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii au fost sesizaţi de directoarea Şcolii „Carol I” din Curtea de Argeş că mai mulţi elevi au ajuns la şcoală cu leziuni superficiale pe antebraţe, pe care şi le-au provocat singuri.
Din primele informaţii, cinci eleve au mers la şcoală cu răni provocate acasă, pe care le-au arătat unor colegi. Alţi patru băieţi au demontat lama unei ascuţitori şi au folosit-o pentru a se zgâria şi ei pe antebraţe. Totul s-a aflat după ce un alt elev i-a povestit directorului unităţii gestul făcut de colegii săi.
Poliţiştii argeşeni au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili dacă cei nouă copii şi-au provocat leziunile în timp ce jucau „Balena Albastră”, jocul sinistru lansat în Rusia, care a cauzat un val de sinucideri în rândul adolescenţilor din întreaga lume.
La începutul acestei săptămâni, un băiat în vârstă de 11 ani din judeţul Dâmboviţa a fost găsit spânzurat în podul casei părinţilor săi, primele verificări ale poliţiştilor arătând că acesta era interesat de jocul ”Balena Albastră” şi că le povestise mai multor colegi despre acest joc.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii