Web Analytics

Ana Stan stabileşte priorităţile Piteştiului împreună cu cetăţenii

de | 30.01.2020 13:19 | Politica si Administratie

La sfârșitul săptămânii trecute, notarul public Ana Stan, înscrisă în competiția internă a PNL Argeș pentru desemnarea candidatului la funcția de primar al Piteștiului, a lansat o adevărată provocare pentru piteșteni. Proiectul Anei Stan se numește „Stabilim împreună prioritățile orașului”. Vreți o consultare reală, nu una formală și de fațadă?! Asta și-a propus să facă notărița Ana Stan, candidatul PNL în competiția internă la funcția de primar al Piteștiului. Un program electoral realizat împreună cu piteștenii, un program care să țină cont exclusiv de aspirațiile și nevoile lor.
Pentru prima dată, un posibil candidat la funcția de primar al urbei se pune la dispoziția cetățenilor pentru a întocmi, alături de aceștia, un proiect de candidat, în care să expună dorințele și obiectivele celor care locuiesc în această urbe.
„Am promis pentru orașul nostru că voi fi un primar care va ține cont de părerile cetățenilor atunci când se va lua o decizie importantă. Acum îmi pregătesc proiectul de candidatură pentru Primăria Pitești și am nevoie de propunerile și sfaturile dumneavoastră. Vă aștept să îmi fiți alături!”.

”Aceste prime trei priorități au la bază discuțiile mele cu cetățenii”

În urma apelului online, primele trei deziderate ale piteștenilor au luat deja forma a trei puncte dintr-un viitor program electoral concret, inspirat din nevoile cetățenilor:
– creșterea calității vieții piteștenilor prin susținerea și dezvoltarea unor domenii precum sănătatea, educația, salubritatea, cultura, ecologia; îmbunătățirea și construirea de baze de sport și agrement și locuri de joacă moderne;
– îmbunătățirea infrastructurii rutiere: realizarea centurii ocolitoare de vest; transport modern, interconectat cu zona metropolitană, realizarea de parcări subterane și supraterane;
– creșterea siguranței cetățenilor prin reinstaurarea domniei legii, prin aplicarea, fără discriminare și fără excepții, a prevederilor legale în vigoare.

„În urma discuțiilor, recomandărilor, propunerilor cetățenilor, eu am stabilit aceste prime trei priorități care au la bază discuțiile cu cetățenii. Urmează să le dezvoltăm. Am preluat niște idei de bază, dar acum trebuie să ne punem la masa discuțiilor, cu specialiști, să punem totul la punct. Săptămână de săptămână o să vin cu alte noutăți, cu completări, cu dezvoltarea programului”, ne-a spus notarul Ana Stan.

Așadar, orice piteștean care vrea să stabilească, alături de Ana Stan, agenda de priorități a administrației publice locale pentru următorii patru ani o poate contacta pe Ana Stan la numărul de telefon 0723239988 sau pe whatsapp, pe același număr, cât și pe pagina sa de Facebook: anastan.pitesti.
Cristina Simion

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii