Web Analytics
scris luni, 28.10.2024

Amenzi și confiscări pentru transport ilegal de lemn în Mioveni

În data de 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Mioveni au desfășurat o acțiune pe linie de silvicultură, ocazie cu care, au depistat doi șoferi care transportau material lemnos fără avize de însoțire, pe DN73.

Amenzi și confiscări pentru transport ilegal de lemn în Mioveni

De asemenea, un bărbat de 27 de ani, din comuna Țițești, a fost depistat conducând o autoutilitară cu care transporta 2,0 metri cubi de material lemnos, pentru care nu ar fi avut aviz de însoțire. Polițiștii au dispus confiscarea întregii cantități, care a fost predată unui reprezentant al Ocolului Silvic Pitești, iar șoferul a fost sancționat cu o amendă de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010.

Citește și Puștii de la CSM Pitești s-au impus la Cupa Miercurea Ciuc la înot

Un alt bărbat, de 25 de ani, tot din comuna Țițești a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta 2,0 metri cubi de material lemnos (specia stejar), pentru care nu ar fi avut aviz de însoțire. Și în acest caz, materialul a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Pitești, iar șoferul a primit o amendă de 1.000 de lei, conform prevederilor Legii 171/2010.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...