Web Analytics
scris miercuri, 12.06.2024

Amenzi în Trivale pentru gunoi aruncat aiurea. Câte 800 de lei de persoană!

Poliția Locală Pitești ia măsuri pentru depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor. Recent au fost sancționate în acest context 11 persoane.

Amenzi în Trivale pentru gunoi aruncat aiurea. Câte 800 de lei de persoană!

Citește și: Vremea în Argeș: caniculă și instabilitate. Coduri galbene

Potrivit unui comunicat al municipalității, în perioada 1-6 iunie, polițiștii locali piteșteni din cadrul Serviciului Ordine Publică au sancționat contravențional 11 persoane care nu foloseau corespunzător platformele de colectare a deșeurilor din Trivale.

Aceste măsuri au fost luate după vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonele respective, platformele fiind monitorizate de polițiștii locali. Au fost aplicate, prin urmare, 11 sancțiuni contravenționale, conform HCL 283/2021, cu amenzi de 800 de lei în cazul fiecărei persoane.

Facem apel către cetățenii municipiului Pitești să dea dovadă de responsabilitate și simț civic și să arunce corect deșeurile doar în spațiile și locurile special amenajate.

Depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor nu doar că afectează aspectul estetic al orașului, dar are și consecințe grave asupra sănătății publice și a mediului înconjurător.

Continuă monitorizarea zonelor de colectare a deșeurilor și aplicarea sancțiunilor la abaterile de la normele stabilite!” – a transmis pe pagina de Facebook Primăria Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită