Web Analytics

Amenințare cu bombă! Polițiștii fac cercetări la Primăria Pitești

de | 26.12.2020 19:05 | Actualitate

În această seară, echipaje de poliție s- au deplasat la sediul Primăriei Pitești, întrucât a existat o amenințare cu bombă. Din primele informații, primite de la surse oficiale, înțelegem că o persoană a sunat la poliție și a anunțat că se afla o bombă la una dintre primăriile din județ. Polițiștii au ajuns la concluzia că ar fi vorba de Primăria Pitești, acolo unde serviciile de specialitate din cadrul IPJ au făcut cercetări.

Citește și Crimă de Crăciun, în Argeș. Bărbat înjunghiat mortal de un tânăr în vârstă de 19 ani

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitor la o amenințare cu bombă la sediul unei instituții din Pitești, Biroul de Presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş este împuternicit să aducă la cunoştină următoarele:

În ziua de 26 decembrie a.c., în jurul orei 16:30, la Poliția Locală Pitești a fost primit un apel telefonic, inițiatorul acesteia afirmând că dacă nu îi va fi virată o sumă în euro, în cont, va arunca în aer primăria.

Conform procedurilor specifice în astfel de situaţii, au fost efectuate verificări, fără ca aspectele sesizate să se confirme.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, conform art. 207 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, fiind efectuate mai multe audieri de persoane.

Verificările continuă, pentru identificarea persoanei apelante şi luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într- un comunicat de presă.

A doua zi, IPJ Argeș a transmis că un tânăr a fost prezentat în fața instanței, iar Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii