Web Analytics

Am vorbit cu tânăra lăsată gravidă de primarul din Berevoeşti

de | 30.03.2017 15:21 | Dezvăluiri

7 02# Claudia Păun: „Ne-am cunoscut după scandalul cu sclavii. M-a abordat pe Facebook. De Crăciun, mi-a dat inelul de logodnă”
Săptămâna trecută, chiar în timp ce Bogdan Florin Proca, primarul de la Berevoești, cerea termen de împăcare la Judecătoria Câmpulung în procesul de divorț pe care-l are cu nevasta, pe Facebook au început să circule fotografii în care acesta apărea amorezat de o altă femeie. E vorba de o superbă brunetă, Claudia Păun, noua iubită pe care și-a făcut-o edilul după ce s-a certat cu soția, cu Grațiela. Iar una dintre fotografii o reprezenta pe Claudia mângâind o burtică proeminentă, semn evident al unei sarcini. Și cum comentariile la respectivele postări cu edilul și cu iubita gravidă au apărut imediat și erau inclusiv de genul „să vă trăiască domnu’ primar”, i-am căutat pe cei doi îndrăgostiți spre a le afla povestea de iubire. Dacă primarul Proca, fără să nege niciun moment relația, a fost foarte expeditiv, Claudia a fost de acord să ne răspundă la întrebări.

7 01„Îi era rușine de tot ce se scria despre sclavi. Mi-a interzis să mai citesc ziarele”

# Cum l-ați cunoscut pe primarul Proca?
– Ne-am cunoscut în vară, după scandalul cu sclavii. M-a abordat pe Facebook. Vreau să vă spun că nu l-am băgat în seamă, cred că vreo trei luni. Îl ignoram total.
# De ce?
– Pentru că vedeam că el postează fotografii cu soția, au fost nași, poze de la respectiva nuntă…
# Apropo de scandalul cu sclavii…
– Nu știu nimic, nu eram împreună atunci.
# Dar ce v-a povestit despre ce s-a întâmplat acolo?
– Pot să vă spun că îi era rușine de tot ce se scria. Mi-a spus că nu știa nimic și că, atunci când a aflat, el a făcut sesizare la poliție. Dar mi-a interzis să mai citesc ziarele sau ceva în legătură cu acest subiect. Mi-a spus să am încredere în el.
# Să revenim la povestea de dragoste dintre dumneavoastră și domnul Proca…
– V-am spus, totul a început pe Facebook. Îmi făcea complimente, îmi spunea că sunt frumoasă… Nu îl băgam în seamă din acest motiv, că știam că este căsătorit.

„Ne-am mutat la Pitești. Am stat împreună din octombrie până în martie”

# Și când ați început să îl băgați în seamă?
– Mi-a dat un mesaj de ziua mea, pe 7 octombrie.
# Ce vă zicea?
– Mi-a spus „La mulți ani!”. Eu i-am răspuns: „Mulțumesc la fel și dumneavoastră!” La care el a continuat: „Eu sunt singur”. Nici nu mă interesa. Chiar mi s-a părut un pic penibil. După aceea, din vorbă în vorbă, am început să ținem legătura. Ne-am și văzut și vreau să vă spun că, după ce ne-am văzut, la câteva zile ne-am mutat împreună, cu chirie, într-un apartament din Pitești. Eram sigură că el locuiește singur pentru că vorbea tot timpul cu mine. Vorbea și noaptea cu mine. Atunci ne-am mutat împreună la Pitești. Am stat împreună din octombrie până în martie, când au intervenit neînțelegerile.

„El și-a dorit foarte mult acest copil”

# Am observat că ați postat pe Facebook o fotografie în care apăreți însărcinată și chiar le spuneți prietenilor că sarcina dumneavoastră are patru luni. Asta ar însemna exact perioada în care locuiați împreună cu primarul Proca…
– Da. El și-a dorit foarte mult acest copil. Tot timpul îmi spunea că neapărat trebuie să îi fac un copil, că vrea să i se împlinească visul ăsta. M-a învățat cineva să iau un tratament și am rămas repede gravidă. A fost bucurie mare! De Crăciun, mi-a dat inelul de logodnă. Mi-a spus că are divorțul băgat la notar. Fosta lui soție, când a aflat că s-a mutat cu cineva, nu a mai vrut să semneze divorțul. Am avut și niște șicane dar nu mă pot pronunța din partea cui.
# Ce șicane?
– Am vrut într-o zi să iau mașina mea. Mașina lui a rămas acasă. Am vrut să cumpăr ceva. Dimineață, când am deschis ușa mașinii și am călcat pe preș, mi-am dat seama că era ceva acolo. Am ridicat preșul și am găsit o pisică neagră, moartă. Avea ochii scoși. Am avut un șoc, iar el a luat legătura cu avocatul lui, însă nu aveam martori. Acolo unde parcam mașina nu erau camere video și am lăsat-o baltă.

„Cu siguranță voi face un test de paternitate”

# Apoi?
– Apoi ne-am certat, i-am spus că nu mai vreau să stau cu el și m-am mutat la mine acasă. Eram în trei luni și jumătate și mi-a cerut să dau copilul afară, dacă tot ne despărțim. Păi cum să dau, la trei luni și jumătate? Mai ales că el este cel care și l-a dorit atât de mult. Eu aveam deja un copil. Nu dau copilul afară!
# Veți face un test de paternitate?
– Cu siguranță voi face test de paternitate! El încă mă mai caută, spune că mă iubește și nu vrea să renunțe la mine, dar…se pare că nu suntem pe aceeași lungime de undă. A fost o poveste frumoasă, ne-am făcut planuri de viitor, însă au apărut neînțelegerile și eu am decis să mă retrag, să îmi văd de viața mea și să îmi cresc copiii în liniște!

Primarul Proca: „Este viaţa mea privată şi nu o discut cu nimeni!”

L-am căutat pe primarul Bogdan Florin Proca, dar nu l-am găsit la niciunul din cele două numere de telefon care figurează într-un listing al primarilor argeșeni, după alegerile din 2016. Am sunat la Primăria Berevoești iar secretara ne-a rugat să îi lăsăm un număr de telefon pentru că ne va contacta domnul primar și așa a și făcut. Fără a nega povestea de iubire, acesta ne-a declarat: „Este viața mea privată și nu am să o discut cu nimeni la telefon sau prin presă. Nu am să comentez eu, acum, ce spune doamna respectivă”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii