Alternative la jocuri de noroc mai bune decât Pokerul

de | 7.10.2021 20:03 | Actualitate

Jocul de poker este fără îndoială cel mai cunoscut joc de noroc de la noi din ţară şi cu siguranţă şi din întreaga lume. În România este jucat practic peste tot, la scara blocului, în parcuri şi chiar în familie într-o zi de sâmbătă sau duminică seara. Este „de vină” frumuseţea jocului, combinaţiile care se pot face în acest joc şi nu în ultimul rând numărul mare de jucători care se acceptă. Se joacă în special ca şi joc recreaţional însă doritorii îl pot juca şi pe bani adevăraţi.

În cazinourile terestre şi online acest joc este nelipsit din ofertă şi are în continuare o mulţime de fani. Cea mai cunoscută variantă de poker în aceste medii este cea de Poker Texas Hold’em, o variantă de joc americană care se face remarcată prin numărul mare de opţiuni de mizare pe care le oferă.

Pariatul pe MLB

Platforma Superbet îţi va oferi fără îndoială jocul Texas Hold’em. Dar până şi acest joc incitant îşi pierde din aura sa misterioasă dacă este jucat la nesfârşit. Puţină varietate nu strică, deci adoptă şi tu această strategie şi încearcă şi lucruri noi. Un asemenea lucru nou îl constituie fără îndoială pariatul pe MLB, un sport care se practică cu predilecţie în America.

Eşti probabil la curent cu pariurile sportive care au în prim plan fotbalul sau orice alt sport cu acoperire în Europa. Ai cochetat chiar şi cu tenisul de câmp, unde ţara noastră are cu adevărat exponenţi de marcă. Este timpul să te îndrepţi către orizonturi mai îndepărtate şi să alegi să pariezi şi pe îndrăgitul sport american, baseball-ul. De ce să faci acest lucru? Pentru că într-un sezon normal sunt multe meciuri într-o zi şi poţi găsi cu uşurinţă câţiva favoriţi.

Dar ca să câştigi pariind pe meciuri MBL, trebuie să cunoşti regulile jocului şi să ştii care sunt poziţiile ocupate de jucători în teren. Poţi paria pe aruncători, pe prinzători, dar şi pe victoria unei echipe dintre cele 2 prezente pe teren. Odată ce vei stăpâni regulile jocului vei putea să pui în practică o strategie de joc care o să îţi aducă beneficii pe termen lung. Baseball-ul este cu siguranţă un sport ofertant pentru pariori şi poate oferi surprize financiare neaşteptate.

Pariatul pe NBA

Este clar că jocul de baschet este extrem de popular în SUA. Are o expunere naţională şi vedetele care îşi dispută supremaţia în acest sport sunt cu adevărat staruri internaţionale. Nu mai puţin adevărat este că NBA se constituie într-o adevărată industrie, unde se vehiculează miliarde de dolari anual. De ce să nu ai şi tu parte de o mică bucăţică din aceste sume colosale? Este posibil, pentru că pariatul pe NBA este extrem de ofertant şi cotele vehiculate în pariurile sportive care implică acest sport sunt unele deosebit de mari.

nba

nba

La fel ca şi jocul de baseball, un sezon regulat de baschet american îţi va oferi o mulţime de meciuri disputate zilnic. Ai în acest fel ocazia să pui cât mai multe pariuri inspirate pe acest sport şi de ce nu, să obţii câştiguri impresionante. Va trebui însă să evaluezi cu atenţie fiecare meci din oferta cazinoului online unde eşti client şi să alegi ce este mai bine pentru tine. Este nevoie şi aici să cunoşti care sunt regulile de bază ale jocului şi modul în care acesta se desfăşoară.

Şi dacă eşti chiar un norocos al sorţii, ai la dispoziţie aici un pariu a cărui cotă nu se regăseşte în nici un alt sport din lume. În cazul obţinerii unui rezultat de egalitate, cota atribuită în acest caz este una de minim 13.

Trebuie să recunoşti că nu ai mai întâlnit o asemenea cotă, în fotbal acelaşi rezultat fiind creditat de către casele de pariuri cu o cotă de maxim 3-4. Este adevărat că se întâmplă destul de rar în NBA să se înregistreze un asemenea rezultat, dar de ce să nu încerci şi tu să îl prinzi măcar o dată!

Baccarat

Jocul de Baccarat are o îndelungată istorie în cazinourile din toate lumea, deşi iniţial a văzut lumina zilei în Franța. Şi pentru că a trecut cu brio proba timpului, Baccarat este nelipsit din oferta oricărui cazino din ţară şi străinătate. Regulile simple care îl guvernează îl fac atât de ofertant pentru jucători şi rapiditatea cu care o sesiune de joc se desfăşoară. Până la urmă, Baccarat este un joc de cărţi unde valoarea acestora primează în obţinerea câştigului dorit.

baccarat

baccarat

Dacă la jocul de blackjack realizarea punctajului de 21 înseamnă că ai câştigat, la Baccarat lucrurile stau exact invers. Dacă ai făcut Baccarat, înseamnă că ai în mână un punctaj de 0 puncte şi implicit ai pierdut pariul. Cel mai mare punctaj pe care trebuie să îl urmăreşti la acest joc de noroc este cel de 9, caz în care te poţi considera deja câştigător.Şi dacă eşti un jucător pentru care timpul este foarte preţios, Baccarat online este opţiunea perfectă pentru că o mână se desfăşoară între 30 de secunde şi 1 minut.

O altă caracteristică a acestui joc este modalitatea simplă în care poţi depune pariuri. Sunt 2 modalităţi de a face acest lucru, pariul pe bancă sau pe jucător. Cel pe bancă este şi cel mai ofertant, deci nu strică să mergi pe mâna acestuia. Dacă eşti hotărât să încerci acest joc, îl vei putea găsi pe oferta cazinourilor online sub denumirea de Punto Banco. Un singur click pe acest titlu şi jocul de Baccarat se va deschide instantaneu. Va trebui să selectezi miza, să plasezi pariul şi să aştepţi rezultatul care te face sau nu câştigător.

Concluzie

Poate că jocul de Poker este cel mai îndrăgit joc de masă de către jucătorii din ţară, dar există un orizont mult mai amplu în ceea ce priveşte pariurile. Îndrăzneşte să parcurgi acest orizont şi să încerci şi jocuri ca Baccarat sau pariuri sportive din NBA şi MLB.

Citește și: Trotinetele electrice: Regimul juridic aplicabil circulației pe drumurile publice.

Distribuie!

Articol scris de Cristian Vasile

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii