Web Analytics
scris joi, 04.07.2024

Alina Gorghiu: „Se fac demersuri pentru înfiinţarea unei judecătorii şi în oraşul Mioveni”

Vineri, 28 iunie, Baroul Argeș a aniversat 160 de ani de activitate, iar Alina Gorghiu, ministra Justiției și președinta PNL Argeș, a fost invitată la festivitate de către Dragoș-Andrei Nicolescu, decanul Baroului Argeș, și Luminița Ioana, prodecan al Baroului Argeș.

Alina Gorghiu: „Se fac demersuri pentru înfiinţarea unei judecătorii şi în oraşul Mioveni”

„Au trecut mai bine de două decenii de când am ales avocatura, dar o iubesc la fel ca la început. Ca ministră a Justiției voi sprijini orice demers sănătos pentru avocați și actul de justiție. În Argeș avem realizări frumoase și nu ne oprim.
În martie am inaugurat sediul Judecătoriei Costești. O investiție de 22 de milioane de lei, cu finanțare de la Banca Mondială. Judecătoria Pitești va avea sediu nou. În prezent, a fost identificat terenul pe care va fi ridicat noul sediu de instanță. Se fac demersuri pentru înființarea unei judecătorii și în orașul Mioveni. Săptămâna trecută, a fost votat în Senat proiectul de lege care modifică taxele de timbru și ajutorul public. Urmează procedura parlamentară în Camera decizională. Principala modificare vizează reducerea considerabilă a taxei de timbru în materia partajului judiciar.
Ministerul Justiției rămâne un partener de încredere pentru avocați. La mulți ani avocaturii argeșene! Mulțumesc domnului Traian Briciu, președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, pentru colaborarea strânsă și tuturor actorilor implicați în actul de justiție”,
a transmis Alina Gorghiu.
M.S.

Citește și S-a adoptat legea! Opt centre de dezintoxicare pentru dependenții de droguri

Citește și Alina Gorghiu, reacţie fermă după declaraţiile controversate ale ÎPS Teodosie: „Pentru mine, pentru Ministerul Justiţiei, combaterea violenţei este o prioritate”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

A ieșit cu mașina în decor

Noaptea trecută, pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit cu două echipaje în cazul unui...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită