Web Analytics
scris miercuri, 28.08.2024

Alina Gorghiu: Peste 12,4 milioane lei pentru investiții vor fi alocați în Argeș

Alina-Ștefania Gorghiu, președinta PNL Argeș și ministră a Justiției, ne comunică, într-o declarație de presă, că peste 12,4 milioane lei pentru investiții vor fi alocați în Argeș.

Alina Gorghiu: Peste 12,4 milioane lei pentru investiții vor fi alocați în Argeș

Citește și: Deputatul Adrian Miuțescu: „Ministrul Muncii i-a păcălit pe pensionari”

Banii vor merge la două instituții culturale de referință din județ: Teatrul „Alexandru Davila” și Filarmonica, ambele din Pitești.

În ședința de Guvern de astăzi (miercuri, 28 august – n.r.) a fost aprobat proiectul Ministerului Dezvoltării, condus de colegul meu liberal, Adrian Veștea, care prevede alocarea de la buget a peste 304 milioane lei pentru instituții publice de spectacole din 34 de județe, între care și Argeș.

Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești i-au fost alocați 8.401.112 lei, iar Filarmonica Pitești va primi 4.073.582 lei. Acești bani vor contribui la susținerea activității culturale locale, dar și la dezvoltarea comunității prin educație și promovarea identității culturale argeșene.

Avem nevoie de cultură! Este cea care unește comunitățile, generațiile, idealurile.

PNL este partidul care acordă prioritate educației, culturii și investițiilor, domenii esențiale pentru formarea generațiilor viitoare, apte să facă performanță” – declară Alina Gorghiu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...