Web Analytics

Alina Gorghiu, la Pitești: „Am convingerea că rezultatul din 11 decembrie va fi unul net superior celui obținut de organizația PNL Argeș în alegerile locale”

de | 22.11.2016 16:04 | Actualitate

Alina Gorghiu, președintele Partidului Național Liberal este prezentă, în această seară, la evenimentul de lansare a candidaților PNL Argeș pentru parlamentare.

„Și în Argeș avem nevoie de speranțe, și în Argeș e nevoie de o echipă puternică în Parlament, iar eu am am convingerea că rezultatul din 11 decembrie va fi unul net superior celui obținut de organizația PNL Argeș în alegerile locale, un rezultatul care, în tabloul național, să poată da Partidului Național Liberal acea majoritate parlamentară care să impună un guvern pentru România, stabilind un guvern condus de Dacian Cioloș, un guvern care să continue reformele începute de acesta, un Guvern care să prezinte un raport favorabil la Centenarul Marii Uniri”, a declarat președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, înaintea  lansării  candidaților PNL Argeș pentru parlamentare.

Alina Gorghiu a vorbit și despre obiectivul PNL Argeș la alegerile parlamentare din acest an: „Voi fi cu ochii pe această echipă și îmi doresc să cred că 4 deputați și 2 senatori PNL vor reprezenta județul în Parlament! (…) Dacă ne fixăm ținte mici, vom avea rezultate mici! Complexul județului unde PSD a câștigat tot trebuie să dispară”, a mai spus șefa PNL.

Alina Gorghiu este argeșeancă la origini,  însă nu va candida în județul nostru, ci în Timiș.

Iată care sunt candidații PNL Argeş la alegerile parlamentare din 11 decembrie:

Senat

1. Ion Popa

2. Olimpia Doru

3. Ion Baicea

4. Silviu Mănescu

5. Nicolae Barbu

6. Eugen Nae

Camera Deputaţilor

1. Dănuţ Bica

2. Ioan Sîrbu

3. Lidia Constantinescu

4. Florin Gardin

5. Marius Postelnicescu

6. Gabriel Vasilescu

7. Manuel Tică

8. Radu Perianu

9. Gheorghe Bănică

10. Cătălina Dumitraşcu

11. Andrei Moşteanu

12. Narcis Sofianu

I.M.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole