Web Analytics
scris vineri, 27.10.2023

Alina Gorghiu: În 2024, PNL va obţine un rezultat bun şi mă refer mai ales la alegerile prezidenţiale

Ministrul Justiţiei, vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu, a declarat vineri că în 2024, PNL va obţine un rezultat bun şi mă refer mai ales la alegerile prezidenţiale, pentru că România are nevoie de o soluţie liberală la preşedinţie, ea precizând că orice altă soluţie este un semn de întrebare pentru echilibrul scenei politice.

Alina Gorghiu: În 2024, PNL va obţine un rezultat bun şi mă refer mai ales la alegerile prezidenţiale

Citește și: Scandalul legat de Pădurea Trivale continuă. Primarul Gentea, despre contestația prefectului: „Nu e decât o șicanare politică”

”În 2024, Partidul National Liberal va obţine un rezultat bun şi mă refer mai ales la alegerile prezidenţiale, pentru că România are nevoie de o soluţie liberală la preşedinţie. Pentru mine, cumva, anul 2024 se joacă invers, cu gândul la preşedintele României, venind încoace până la alegerile europarlamentare”, a declarat Gorghiu, la întâlnirea Femeilor Liberale din Regiunea Sud, având ca temă de dezbatere „Provocările tinerei generaţii: dependenţa de ecrane şi consumul de droguri”. 

Ea a precizat că ”orice altă soluţie este un semn de întrebare pentru echilibrul scenei politice, pentru stabilitate şi pentru continuarea reformelor”.

”Pentru asumarea corectă a soluţiilor bune pentru ţară, care pe termen scurt poate nu sunt neapărat populare, avem nevoie de această soluţie liberală la preşedinţie”. 

Alina Gorghiu a mai spus că nu vrea să spună absolut nimic despre orice alt candidat pentru că sunt foarte mulţi vehiculaţi în aceste zile în spaţiul public.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită