Web Analytics
scris joi, 09.03.2023

Alina Gorghiu a avut duminică plină în Argeş: alegeri la organizaţiile liberale din Călineşti şi Albota

La sfârșitul săptămânii trecute au fost aleși noii lideri ai organizațiilor PNL Călinești și PNL Albota, iar președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu, a fost prezentă.

Alina Gorghiu a avut duminică plină în Argeş: alegeri la organizaţiile liberale din Călineşti şi Albota

La PNL Călinești a fost ales Ionuț Gheorghe, iar Alina Gorghiu a adresat felicitări noului președinte și întregii sale echipe: „Știu că muncesc mult și au curajul de a aborda proiecte ambițioase pentru a aduce mai mult bine comunității din care fac parte. Exact de ce e nevoie pentru a face din Călinești o comună prosperă, pe toate planurile. Pornind de la infrastructura rutieră și canalizare până la educație și sănătate”.

Alina Gorghiu a încheiat duminica la Argeș cu ședința BPJ, unde s-a votat conducere nouă la PNL Albota, pentru un birou politic local interimar condus de președinte interimar Dumitru Roland Florian. „Am convingerea că Florian va folosi experiența acumulată ca inginer topograf pentru a dinamiza activitatea organizației liberale din Albota. Mult succes tuturor! Facem ceea ce trebuie: construim și consolidăm!”, a mai transmis Alina Gorghiu.

Citește și Alina Gorghiu: „Pensiile militarilor nu sunt speciale”

Citește și Alina Gorghiu: „România este și va rămâne alături de Ucraina la absolut orice nivel”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită