Web Analytics
scris marți, 22.10.2024

Alin Popescu, noul antrenor al echipei ARO Câmpulung

Divizionara a treia ARO Muscelul Câmpulung a schimbat antrenorul după eșecul cu Jiul Petroșani, din etapa a opta a Seriei B, când a fost învinsă, pe propriul teren, de CSM Jiul Petroșani, cu scorul de 1-0. Situația din clasament este și ea dramatică, muscelenii ocupând ultima poziție încă de la finalul etapei a doua.

Alin Popescu, noul antrenor al echipei ARO Câmpulung

După înfrângerea în fața ”minerilor”, oficialii musceleni au decis să renunțe la serviciile antrenorului principal Ovidiu Tică, iar în locul acestuia l-au numit pe Alin Popescu, ultima dată la ACS Speed Academy, echipă din aceeași serie.

ARO Muscelul are un început dezastruos de sezon în Liga 3, cu doar trei puncte obținute, din trei remize, în primele opt etape.

Popescu revine, astfel, ca antrenor în Liga 3, la două săptămâni de la despărțirea surprinzătoare de ACS Speed Academy, pe care a promovat-o în vară în acest campionat. Speed a renunțat la Alin Popescu pentru a-l numi antrenor pe Alexandru Bourceanu, deși echipa era pe locul 3.

În etapa următoare, ultima a turului sezonului regular, formația din Câmpulung Muscel joacă în deplasare, la Vulturii Fărcășești, o nou-promovată în Liga 3, aflat în acest moment pe locul 4, cu 12 puncte.

Foto: ARO Muscelul Câmpulung Muscel

Citește și: Săptămână de foc pentru FC Argeș Basketball

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...