Web Analytics

Alexia Niculae a adus la Mioveni unul dintre trofeele „Junior Music Fest”

de | 7.09.2017 11:42 | Actualitate

17 alexiaAlexia Niculae, talentata solistă din Mioveni a participat, în perioada 1-2 septembrie, la cea de-a treia ediție a Festivalului Naţional de muzică uşoară pentru copii şi adolescenţi „Junior Music Fest”, organizat la Centrul Cultural „Reduta” din Braşov. Această participare i-a adus Alexiei un nou trofeu, câștigat la categoria ei de vârstă, cu piesa Leonei Lewis – I See You – melodia din coloana sonoră a filmului Avatar.

„Alexia Niculae confirmă din nou talentul și valoarea incontestabilă pentru care a muncit și muncește zi de zi”, a scris primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, pe pagina sa de Facebook.
Alexia Niculae are 11 ani, s-a format la Centrul Cultral Mioveni, iar în prezent studiază la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din orașul Mioveni. Deși este la începutul unei cariere promițătoare, Alexia a câștigat în competițiile la care a participat foarte multe premii naționale și internaționale, Unul dintre ele, la Festivalul „Malta International Singer’s Festival – Euro Stars”, unde a obținut Marele Trofeu Junior al concursului.
„Junior Music Fest” de la Brașov este unul dintre cele mai importante concursuri pentru copii și tineri, anul acesta participând 105 concurenţi din 23 de judeţe ale ţării, iar din juriul festivalului au făcut parte nume sonore ale muzicii precum Paula Seling (preşedintele juriului), Dalma Kovacs, Andrei Ștefănescu solistul trupei Alb și Negru, compozitorul Mihai Pocorschi și solistul italian Ciro de Luca.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii