Web Analytics
scris joi, 03.10.2024

Alexandru Tudor a primit o distincție de la Preasfințitul Părinte Macarie

Fostul arbitru Alexandru Tudor, ajuns la 53 de ani, a luat-o pe calea bisericească și recent a primit o înaltă distincție de la Preasfințitul Părinte Macarie, informează fanatik.ro..

Alexandru Tudor a primit o distincție de la Preasfințitul Părinte Macarie

Unul dintre cei mai cunoscuți arbitri români s-a retras de câțiva ani din activitate și a luat-o pe o cale la care mulți nu se așteptau, apropiindu-se de viața monahală. Înainte de a merge cu Gigi Becali la Salonic, fostul arbitru a primit o distincție de la Preasfințitul Părinte Macarie, Ordinul Eparhial „Crucea Nordului”.

Alexandru Tudor este de nerecunoscut la aproape zece ani de când a renunțat la cariera de arbitru. Devenit omul de încredere al lui Gigi Becali, a pornit pe calea credinței. În urmă cu câțiva ani, acesta a declarat că presiunea din teren și stresul la care a fost supus în timp ce arbitra l-au făcut să se apropie mai mult de Dumnezeu.

„La fotbal am descoperit credința. Cariera mea a fost ca o scară, dificultatea și presiunea din arbitraj m-au împins să caut ajutor. Am avut momente în care mergeam pe stradă și vorbeam de unul singur! Am avut un coleg arbitru care a albit într-o noapte! S-a trezit dimineața alb în cap! Înțelegeți?”, spunea Alexandru Tudor, pentru GSP.

Citește și: PAOK Salonic, cea mai cosmopolită echipă din fotbalul mondial

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...