Web Analytics
scris miercuri, 24.08.2022

Alexandru Rafila, reclamat la ANI

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus, azi, la Agenția Națională pentru Integritate, o reclamație care-l vizează pe ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, conform Realitatea.Net. Parlamentarul a solicitat verificarea averii lui Rafila, sugerând că acesta ar fi obținut sume nejustificate, în mod netransparent. Un exemplu oferit de Ungureanu ar fi un contract de peste 21 de milioane de euro încheiat cu Organizația Mondială a Sănătății.

Alexandru Rafila, reclamat la ANI

Citește și: MARCEL CIOLACU: “Nu voi face greşelile celorlalţi preşedinţi ai PSD”


„Sunt niște cifre ciudate în declarația sa de avere, pentru un bugetar care a lucrat doar la stat nu se justifică sumele care apar în declarație și nu se prezintă detalii clare pentru public privind contractele de consultanță pe care le-a avut de-a lungul timpului. Este cunoscută colaborarea din ultimii 8 ani a lui Alexandru Rafila cu OMU, o „prietenie” care s-a lăsat cu un contract de 21 de milioane de euro. ANI trebuie să verifice acest document, am depus si memorandumul în baza căruia s-a semnat contractul în valoare de peste 21 de milioane de euro.”, a afirmat Emanuel Ungureanu, după ce a depus la ANI reclamația.
Deputatul USR l-a mai acuzat pe ministrul Sănătăţii că ar fi alocat un milion euro pentru servicii de sănătate pe care ar trebui să le facă instituții ale statului român.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...