Alexandru Arșinel – internat în stare gravă într-o clinică privată din Capitală. Cum se simte actorul

de | 6.05.2022 13:23 | Actualitate, Cultura, Home

Actorul Alexandru Arșinel a fost internat de urgență, din nou. El se află într-o clinică privată din București, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc.

Arşinel se află internat în stare critică, iar medicii se străduiesc să îl țină în viață, conform Antena 3. Starea de sănătate a actorului în vârstă de 82 de ani s-ar fi înrăutățit după ce ar fi participat la un eveniment privat din Botoşani. La începutul lunii februarie, el a mai fost internat în spital, în regim de urgență. Atunci a fost evaluat, consultat și investigat paraclinic, apoi i s-a administrat tratamentul necesar.

Citește și: ACUM! Casă părăsită din comuna Nucșoara – cuprinsă de flăcări! Intervin pompierii

Fostul director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București a mai avut probleme serioase de sănătate și în trecut. A trecut printr-o infecție cu SARS-CoV-2 la începutul lunii mai, tot anul trecut, când a fost internat timp de trei săptămâni la Institutul „Matei Balș” din București și acuza probleme de sănătate chiar și la cinci luni după infectare.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed