Web Analytics

S-au ales cu dosar penal după ce au furat 200 de litri de carburant

de | 28.08.2019 15:51 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 170 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 12 permise de conducere și au fost retrase șase certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au depistat doi bărbați, de 52, respectiv 21 de ani, ambii din Pitești, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de delapidare.

În urma unui control efectuat la locul de muncă al celor în cauză, polițiștii au constatat că, bărbații, în calitate de angajați ai unei societăți comerciale de transport marfă, ar fi deținut, fără drept, cantitatea totală de 200 de litri de produs petrolier.

Întreaga cantitate de produs petrolier a fost confiscată, în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 295 din Codul Penal.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii