Web Analytics
scris vineri, 14.06.2024

Alertă teroristă la Euro 2024 cu câteva ore înainte de meciul de deschidere

Poliția din Berlin a închis temporar o zonă din apropierea clădirii parlamentului din oraș, unul dintre locurile unde se așteaptă ca fanii să se adune pentru a urmări vineri seara meciul de deschidere a Euro 2024 dintre Germania și Scoția, informează Mediafax.

Alertă teroristă la Euro 2024 cu câteva ore înainte de meciul de deschidere

„Un obiect suspect a fost găsit în zona de intrare în #FanZone de pe Scheidemannstrasse. În prezent, această zonă nu este accesibilă fanilor. Colegii noștri verifică obiectul”, a postat poliția din Berlin pe site-ul de socializare X, conform Reuters.

Citește și: Campionatul Național și Cupa României la Oină au loc la Mioveni

„Aș dori să mulțumesc poliției din Berlin pentru acțiunea lor diligentă. Este un lucru bun că autoritățile sunt deosebit de atente – mai degrabă o dată la prea mulți decât o dată prea puțin”, a declarat Nancy Faeser, ministrul federal de interne al Germaniei, în fața jurnaliștilor. Ameninţarea atacurilor teroriste islamiste în Germania este în prezent semnificativ mai mare comparativ cu anii precedenţi, parţial din cauza războiului din Gaza, a declarat recent directorul Agenţiei germane de informaţii interne (BfV), Thomas Haldenwang, relatează dpa.

O persoană a fost arestată

Poliția a găsit un ghiozdan suspect în centrul Berlinului. Trupele speciale au intervenit rapid în zonă. De altfel, autoritățile au mobilizat câini antrenați. În urma primelor verificări, un bărbat a fost arestat. ,„Din motive de securitate, a fost creată o zonă rezervată. Acum se examinează bagajul. Este posibil ca cineva să nu-l fi adus în zona fanilor pentru că geanta este mai mare decât dimensiunea permisă”, a anunțat Poliția, conform Bild.

În această seară, de la ora 22, la München, va avea loc primul meci al EURO. Germania – Scoția. Aproximativ 45.000 de oameni sunt în prezenți în în arenă, în așteptarea festivității de deschidere și a primului meci de la Euro! Se cântă neîncetat, suporterii fac un show colosal.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită