Web Analytics

Alertă maximă în Suceava! Doi lei au scăpat de la ZOO Rădăuți

de | 9.06.2022 11:12 | Actualitate

Este alertă maximă în Suceava, unde doi lei au scăpat de la Grădina Zoologică din Rădăuți. Autoritățile au emis joi dimineața un mesaj Ro-Alert și îi îndeamnă pe cetățeni să evite zona, informează spotmedia.ro.

Citește și: Casa de Pensii Argeș, precizări referitoare la ajutorul financiar de 700 de lei

Mesajul Ro-Alert indică o alertă extremă:

„A fost semnalată prezența necontrolată a doi lei în municipiul Rădăuți, în proximitatea ZOO. Evitați zona și fiți prudenți.

Păstrați distanța față de animale și nu încercați să vă fotografiați cu acestea sau să le hrăniți”, este indicația dată de autorități prin mesajul de alertă. Totuşi, surse locale precizează că leii, care au ieşit în timp ce li se făcea curat în cuşcă, nu au părăsit incinta grădinii zoologice.

La această oră, sunt aşteptaţi medicii veterinari care urmează să tranchilizeze animalele, pentur a fi capturate. În momentul producerii incidentului, în incinta grădinii zoologice nu erau vizitatori. Este a treia alertă recentă cu privire la evadarea unui leu. La grădina zoologică din Târgu-Mureş, vizitatorii au fost evacuaţi de urgenţă după ce angajaţii au observat că un leu adus de la Odesa din cauza războiului a ieşit din cuşcă. Un alt incident s-a întâmplat la Târgovişte, când se pare că un câine a fost confundat cu un leu, pentru că leul evadat nu a fost găsit.

Foto: Facebook/Grădina Zoologică Rădăuți

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *