Web Analytics
scris sâmbătă, 09.09.2023

Alertă în magazine. Un produs Nestle retras de pe piață

Nestlé România anunță că retrage de pe piață produsul KitKat Pops Peanut & Corn 110g din cauză că poate provoca alergii celor sensibili la arahide.

Alertă în magazine. Un produs Nestle retras de pe piață

Citește și: Al doilea hoţ de cruci funerare, reţinut în Argeş


”Nestle România retrage şi recheamă din piaţă o cantitate limitată din produsul KitKat Pops Peanut & Corn 110g care nu prezintă etichetă în limba română. Produsul este sigur pentru consum, cu excepţia persoanelor alergice la arahide, deoarece acesta conţine în reţetă pastă de arahide”, arată anunţul postat pe pagina ANSVSA. Potrivit acestuia, persoanele care sunt alergice la arahide nu trebuie să consume produsul.

Citește și: Argeşean găsit mort în casă, tăiat la o mână! Avea 55 de ani


Pentru a primi contravaloarea produsului, cumpărătorii sunt rugaţi să păstreze produsul şi să contacteze compania, la 0800 863 785 – de luni până vineri între orele 08:00 – 21:00 sau pe e-mail la contact@ro.nestle.com.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...