Web Analytics
scris luni, 09.09.2024

Alertă cu bombă la hotelul unde este cazată Elena Lasconi

Serviciul de urgenţe 112 a fost alertat, luni seara, despre amplasarea unei bombe la Hotelul Continenta din Timişoara. Conform unor surse, la hotelul respectiv ar fi cazată candidatat USR la alegerile prezidențiale, Elena Lasconi.

Alertă cu bombă la hotelul unde este cazată Elena Lasconi

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei, ale ISU Timiş şi ale SRI, care fac verificări pentru a stabili dacă alarma se confirmă sau nu, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Mai mulți oameni aflați în hotelul din centrul orașului au fost evacuați. Angajații au mers din cameră în cameră, solicitând celor cazați, precum și vizitatorilor de la sala de fitness și din alte zone, să părăsească locația cât mai repede. În total, au fost evacuate aproximativ o sută de persoane.

Citește și: Elena Lasconi anunţă că USR va candida pe liste proprii la următoarele alegeri

„Azi, in jurul orei 17:11, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale de pe bulevardul Revoluției din Timișoara ar fi amplasată o bombă. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, precum și pirotehniștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș.

Echipajele rutiere prezente la fața locului au asigurat perimetrul de siguranță în zonă, fiind evacuate persoanele prezente în incinta societății comerciale pentru desfășurarea operațiunilor specifice„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Alerta s-a dovedit a fi una falsă

„În urma verificărilor efectuate nu se confirmă existența unei bombe în incinta societății comerciale, polițiștii continuând cercetările specifice pentru identificarea apelantului și dispunerea măsurilor legale în consecință”, au transmis autoritățile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...