Web Analytics

Alegeri şi întâmplări hazlii la CCIA Argeş

de | 18.04.2018 19:51 | Actualitate

20 badea cavalSăptămâna trecută, miercuri, 11.04 a.c., cu un cvorum incert, dar statutar, a avut loc Adunarea Generală a membrilor Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, cu scopul de a se prezenta bilanțul de activitate pe anul trecut și de a se aproba bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul în curs. De asemenea, Adunarea Generală a ales președintele, în persoana d-lui George Caval, și Colegiul Director pentru mandatul 2018-2022.

Întâmplări hazlii

# Prim-vicepreședintele CCIA Argeș, cel care conduce de facto, magnatul Gheorghe Badea de la Subansamble Auto S.A, a atacat dur subiectul salariilor aberant de uriașe de la Consiliul Județean Argeș și, în general, din administrația publică din România, comparându-le cu cele din economia reală. A făcut apel la oamenii de afaceri să scrie articole în care să-și manifeste nemulțumirea față de acest subiect, exprimându-și convingerea că articolele respective vor fi publicate gratuit în presă.
# Președintele George Caval a anunțat prezența a doi ambasadori la deschiderea Târgului de agricultură „Agro 2018”. La observația unor membri ai Camerei că respectivii ambasadori nu vor ajuta cu nimic județul Argeș, președintele George Caval a replicat, pe bună dreptate, arătând că se pricepe la astfel de lucruri, să se ia în calcul beneficiul uriaș de imagine.
# În mod surprinzător, magnatul Gheorghe Badea de la Subansamble Auto și-a exprimat părerea (mai exact un „laudatio”) despre cât bine a făcut Nicolae Ceaușescu poporului român. La auzul părerii despre cât rău a făcut Nicolae Ceaușescu poporului român, i-a sărit în ajutor Ion Brănescu, de la Complexul Comercial „John” (cunoscut pentru supușenia oarbă față de Gheorghe Badea), cu un citat din filozoful Petre Țuțea, care făcea apologia naționalismului lui Ceaușescu.
# A fost cooptată, direct ca membru în Colegiul de Conducere al CCIA Argeș, distinsa femeie de afaceri și om politic Olimpia Doru. Având în vedere că în urmă cu mai puțin de o lună Olimpia Doru avea o funcție egală în organizația concurentă, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș, s-a exprimat părerea că a fost transferată la o grilă valorică corectă.  
# Magnatul Gheorghe Badea și-a adus aminte cu plăcere de ziaristul Mihai Bădescu de la Jurnalul de Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii