Web Analytics
scris joi, 04.07.2024

Alegeri la Uniunea Scriitorilor Piteşti

În urma regretatului critic literar Nicolae Manolescu, președinte al Uniunii Scriitorilor din România, funcția sa a fost preluată, interimar, de prim-vicepreședintele Varujan Vosganian. Sub semnul urgenței, s-au organizat alegeri de președinte, pentru restul de mandat, până în 2028.

Alegeri la Uniunea Scriitorilor Piteşti

La alegeri s-au înscris Varujan Voganian, cel care și-a lansat TOATE cărțile la Pitești, fiind un apropiat al argeșenilor, Simona Vasilache (cea care mai candidase în 2019) și Doru Ciucescu (a mai candidat în 2024). Simona Vasilache a primit doar trei voturi de la Pitești (de la cei care sunt mereu contra, îi știm), restul mergând către Varujan Vosganian. Doru Ciucescu, după două rânduri de alegeri, s-a retras din cursă. De altfel, nici Simona Vasilache nu a primit mai mult de 50 de voturi, pe toată țara, față de miile de voturi obținute de Varujan în Întreaga Românie (punem și așa-zisa Republică Moldova).

Citește și Două recorduri mondiale stabilite de românii din Nürnberg: 1.667,41 m de brâu românesc, cu o greutate de 70 kg

Citește și Publicul a votat, la Goleşti, premianţii Festivalului Internaţional de Film „Tres Court”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită