Web Analytics

ALDE Argeș a ajutat o familie sinistrată din Călinești

de | 25.10.2018 11:10 | Actualitate

La finele lui septembrie, asupra unei familii din Călinești (satul Valea Corbului) se abătea un mare necaz: incendiul care le-a cuprins casa lăsa o mamă și pe fiul acesteia în imposibilitatea de a mai putea locui în ea, chiar în prag de iarnă. La inițiativa consilierului local Mihai Georgescu, filiala ALDE Argeș s-a mobilizat și a reușit să readucă familiei zâmbetul pe buze.
Acoperișul casei a fost refăcut în totalitate, de la tocăria de lemn la tablă, fapt care a permis ca parterul casei să devină locuibil. Practic, cu o investiție de 220 de milioane de lei vechi, sumă pe care familia nu și-o permitea, ALDE Argeș a reușit să demonstreze că sprijinul și implicarea comunității pot muta munții din loc.
,,Le mulțumesc colegilor din ALDE Argeș pentru implicare, în special consilierului local Mihai Georgescu, cel care ne-a semnalat cazul și a monitorizat lucrările pas cu pas. Suntem în continuare alături de familia căreia am reușit să-i mai ușurăm situația și, în perioada următoare, vom pune mână de la mână pentru a o ajuta și cu achiziționarea de mobilier.” a declarat Simona Brătulescu, președinte ALDE Argeș.
Potrivit consilierului local Mihai Georgescu, în primăvară familia va fi sprijinită să își refacă și etajul care a fost afectat de incendiu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii