Web Analytics

Alb-violeții vor juca în această seară împotriva lui Dinamo

de | 4.12.2020 11:21 | Actualitate, Sport

Echipa FC Argeş va juca în această seară un meci foarte important în Liga I.

Piteştenii vor întâlni pe teren propriu pe cei de la Dinamo, partida urmând a se desfăşura cu începere de la ora 20:30. Înaintea meciului din această seară cele două echipe sunt la egalitate de puncte, cele două grupări având nouă puncte.

CITEȘTE ȘI…Un fotbalist francez „crescut” la Academia celor de la Auxerre – transferat de FC Argeș

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Dacă nici pe Dinamo,care e intr-un hal fără de hal,nu reușim să îi batem,atunci problema nu e la antrenori,conducere administrativă,ci la jucători.Oricum,din ce am aflat,asa pe „surse”din iarna va veni un antrenor care va pune șaua pe ei.Si,se pare,ca nu va fi român.In 1,2saptamani,se va sti sigur cine va veni.Deja e lista facuta cu cine pleacă dar,mai ales,cine a veni.Si ,aici,vor fi surprize.

  2. Ei bine,se dovedește că stiu fotbal mai mult decât Majestatea Sa Cânte,si slugile piele care,gen Eduard,Speriați,Popa,Barbu,toti nepricepuți in managementul sportiv,dar mai ales ,acest derbedeu Tudose,cică „sponsor ” ,uite ca nici pe astia neplatiti,pe picior de plecare nu i-a invins Fc pula lui Gentea,dar Dinamo a avut ceva,ce aceste gloabe din Pitesti,inclusiv suporterii ei,fantome,nu vor avea niciodată ….Onoare,Demnitate,Orgoliu,ca joaca pt un club mare.Gentea,esti prost facut gramada.