Web Analytics

Alb-violeţii Işfan şi Cristi Dumitru, convocaţi la naţionalele Under 21 şi 20

de | 14.10.2021 15:17 | Actualitate, Sport

România Under 21 a efectuat un stagiu de pregătire în sudul Spaniei, iar săptămâna trecută a învins Suedia U20, cu 1-0, într-un meci amical disputat la Marbella. Unicul gol al partidei a fost marcat la jumătatea primei reprize de George Cîmpanu. Selecționerul Florin Bratu a efectuat mai multe schimbări în repriza a doua, introducându-l în teren și pe Alexandru Ișfan. Mijlocașul echipei FC Argeș a evoluat în ultimele 30 de minute ale întâlnirii cu nordicii. De asemenea, Ișfan s-a aflat în lotul naționalei și în confruntarea cu Mexic U21.

Pe de altă parte, un alt jucător alb-violet a jucat pentru reprezentativa României. Este vorba despre Cristi Dumitru, care s-a aflat în lotul României Under 20 în victoria cu scorul de 2-1 din partida cu reprezentativa similară a Cehiei. Cristi Dumitru, atacantul echipei FC Argeș, a început partida cu Cehia ca titular, însă a fost schimbat după 69 de minute.

Citește și Fotbalul argeșean, condus tot de un arbitru de Liga I. Cătălin Popa e noul președinte, după 20 de ani cu Cornel Sorescu

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole