Web Analytics
scris sâmbătă, 09.09.2023

Al doilea hoţ de cruci funerare, reţinut în Argeş

Polițiștii din Bascov, sub supravegherea unui procuror, au continuat joi, 7 septembrie, cercetările în două dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și l-au reținut pe un bărbat de 40 de ani, din comuna Cernica, județul Ilfov, care – aşa cum v-am informat – a furat cinci cruci pentru monumente funerare.

Al doilea hoţ de cruci funerare, reţinut în Argeş

Citeşte şi: Video. Reținut în Argeș pentru că a furat cinci cruci funerare!

Vă reamintim că în perioada 4-5 august, respectiv în noaptea de 18 spre 19 august, împricinatul, originar din Cernica, împreună cu un bărbat de 36 de ani, din București (reţinut pe 5 septembrie), ar fi sustras acele cruci care erau expuse în afara unui magazin de profil de pe raza comunei Bascov, cauzând astfel un prejudiciu estimat la aproximativ 10.000 de lei, potrivit Biroului de preă al IPJ Argeş.

Reamintim că pe 5 septembrie polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la Cernica, în urma căreia, la locația în cauză a fost descoperită o cruce cu caracteristici ce corespund celor sustrase.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca şi în cazul său să fie dispuse măsuri preventive.

Citeşte şi: Argeşean găsit mort în casă, tăiat la o mână! Avea 55 de ani

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...